Vuokrattavat tilat

ViVa Dogsport -koirahalli

Valoisa ja lämmin 185m2 koirahalli kattavalla varustuksella. Harrastat sitten Hoopersia, noseworkia tai jumppailua, hallista löydät kaikkiin lajeihin tarvittavan välineistön. Talvisin hallissa on myös laadukas agilitykalusto. Pohjana Jutagrass joustolla.

Vaihtoehtoisesti voit osallistua ohjatuille kursseille, joita on runsaasti tarjolla. Liity mukaan halliryhmään niin saat aina ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista!

Vuokraus sekä yksityisille, että yrityksille.

Kotisivut
Tilavuokraukseen

Pesula

Kaipaako koirasi pesua, mutta kotoa ei löydy hyviä tiloja tai oma selkäsi ei kestä pesemistä lattiatasossa? Pesulassamme sinulla on käytössäsi Aeolus sähkökäyttöinen teräsallas, jolla on helppo nostaa isokin koira mukavalle työskentelykorkeudelle. Pesulan hintaan sisältyy myös laadukas shampoo ja hoitoaine. Pesulassa ei ole kuivainta, varaa pesulan jälkeen trimmaushuone, mikäli haluat kuivata koirasi tehokkaalla turkinkuivaimella.

Tilavuokraukseen

Omatoimitrimmaushuone

Harmittaako leijuvat karvat kotona trimmauksen yhteydessä? Eikö kotoa löydy trimmauspöytää tai tilaa trimmaamiseen? Nyt voit kätevästi vuokrata 15m2 omatoimitrimmaushuoneen Eläinkeskukselta. Huoneesta löytyy trimmauspöytä, kuivain, odotusta varten kevytmetallihäkki sekä pukukaappi omia päällysvaatteitasi varten.

Tilavuokraukseen

Luentosali

Luentosali 30 henkilölle. Käytössäsi on valkotaulu, projektori sekä sähkökäyttöinen valkokangas. Kysy tilan vuokraamisesta suoraan meiltä! 

Eläinkeskuksesta löydät monia erilaisia tiloja helpottamaan arkeasi tai tuomaan arkeesi piristystä! Kaipaako lemmikkisi kylpyä vai haluatko viettää päivän yhdessä ystäviesi ja lemmikkiesi kanssa? Kaikki onnistuu meillä! 

 

Luo kotisivut ilmaiseksi!