Palvelut

Lemmikkitarvike Vietti & Vaisto

Ketjuista vapaa 100% suomalainen kivijalkaliike, joka on erikoistunut erityisesti harrastuskoiriin ja kestäviin harrastusvälineisiin. Kotimaisten painoliivien ja muiden ViVa Dogsports -tuotteiden koti. Neuvomme tarvittaessa ruokinnassa, lisäravinteissa ja treenaamisessa. Jos jotakin emme tiedä, otamme siitä selvää!

Kotisivut


Trimmaamo Taccutucca

Tuijan käsissä onnistuu niin nyppimiset kuin pohjavillapesutkin. Vuosikymmenten käytännön kokemus trimmaamisesta takaavat sen, että hankalampikin koira saadaan hoidettua. 


Kotisivut
Varaukseen

Hännällä Väliä

Hännällä Väliä tarjoaa koirahierontaa ja koirankoulutusta Pirkanmaan alueella. Saara Seppänen on valmistunut urheilukoirahierojaksi Tampereen koirahierojakoulusta lokakuussa 2022 ja on myös arkitottelevaisuuden sekä rally-tokon koulutusohjaaja.

Jokainen koira aina kotikoirasta urheilukoiraan hyötyy hieronnasta. 

Kotisivut
Varaukseen
 Ongelmakorjaamo Vietti & Vaisto

Koira hankitaan perheeseen tuomaan iloa, seuraa, aktiviteettia, monipuolisuutta elämään ja onnea. Joskus käy kuitenkin niin, että suloisesta pennusta kasvaakin aikuinen koira, jonka kanssa arkipäiväisetkin asiat saattavat tuottaa omistajalleen harmaita hiuksia. Mukava lenkkeily muuttuukin painajaiseksi, iloiset tuttavien vierailut vievät yöunet ja korvatulpat löytävät paikkansa jatkuvan haukunnan vuoksi. Mikä tahansa ongelma, me autamme! 

Kotisivut
Varaukseen

 

Tmi Eläinfysioterapeutti Susanna Siren

Ammattitaitoinen fysioterapeutti auttaa lemmikkiäsi kun kivut tai tapaturma yllättää. Eläinfysioterapeutin tyypillisin asiakas on koira tai hevonen mutta myös kissoja käy vastaanotolla. Näiden lisäksi eläinfysioterapeutti voi hoitaa miltei kaikkia muitakin nelijalkaisia.

Vastaanotolla on käytössä myös Theralux hoitolaser ja laserin käyttö kuuluu fysioterapian hintaan. Myös erilliset laserhoidot ovat mahdollisia. 

Varaukseen
 


Valttihieronta

Koulutetun hierojan Sannan käsissä ohjaajat pysyvät mukana koiransa vauhdissa! Turhan usein pidämme hyvää huolta lemmikkimme hyvinvoinnista unohtaen samalla itsemme. Eläinkeskuksessa pidämme huolen myös omistajien voinnista! 


Varaukseen

Luo kotisivut ilmaiseksi!